.....

2009-11-28, 20:07:13 / Kategori: Allmänt
Finns inte så mycket att säga! Påni har tappat en sko så vi drog bort den. Satt bara med två sömmar kvar så ah! Hovslagaren nästa!..........

gårdagen

2009-11-26, 12:51:07 / Kategori: Allmänt

Orkad inte logga in igår och uppdatera här! Men iaf igår gick det skit att rida påni!
Han bara gick med huvudet högt som satan och travade snabbare och snabbare! Så jag gick in och hämtade graman tyglarna då gick det mkt mkt mkt bättre tills jag skulle fatta galopp!
Då bockhoppade han ut ur paddocken och ville bara springa iväg som en galning! Red in i paddocken igen och körde lite trav sen tog jag av gramanen för jag tänkte att han kanske protesterade mot den Men inte då!
Skulle trava på ena långsidan! BOCK HOPP UPP MED HUVUDET OCH TOG BETTET! J***a idiot häst! Är så jävla trött på honom! Han är tusen gånger starkare än mej med och antagligen har han kommit på det med!
 Fan , Hoppas jag hittar ngn annan snart!
Saknar pluttas!
Allt var så lätt med honom!

Btw så ställer jag in tävlingen i helgen eftersom han går så j***a dåligt....


Puhh ny start...

2009-11-24, 16:11:11 / Kategori: Allmänt

Tjo nu tar jag nya tag här på bloggen som varit nere i kanske 1 eller 2 månader!
 Ganska mkt har hänt nu! Jojje har åkt hem.. Persa har kommit vi har börjat träna endel det går nog sådär... Första tävlingen på lördag hoppas han inte går i taket!!!
Fick hem en ny sadel för ett tag sen men Bella (min tränare) tyckte tyvärr inte att den passade så det är bara att leta vidare! Juste! , jag hälsade på jojje i helgen med!
Så fort jag klev ut ur bilen så ropade jag jojjee!! Och han bara frös fast med blicken mot mej och bara stirrade med ögonen framåt! Snacka om jag blev glad! Han har ett lila täcke på sej nu ><! Och typ 10 cm tjock päls!! Han är sötaste!
Och sen såg man den lilla virvlen i pannan som har ändrat färg längst in mot huden! Saknar honom :( men han har det bra som pensionär nu! Han blir longerad/riden 3 dagar i veckan så han är verkligen pensinär nu!
När jag varit och hälsat på Jojje så skrev jag till hans ägare Sofie att hon aldrig skulle sälja honom! Hon svarade att han är aldrig tillsalu och om hon någonsin skulle sälja honom så skulle det vara till mej!! Tänk att få han en gammal Jojje att bara pyssla om om dagarna! Så jävla underbart! (L)