Köpt på Hööks Rean!

2010-06-19, 18:36:35 / Kategori: Allmänt


Mörkbrun Strl ponny 189 :-
passade precis med med ett par snabbspännen vid sadlen :)

Köpte 3 st att fläta på.
2 full och ett cob.
39 kr st.


Dålig uppdatering!

2010-06-19, 15:41:52 / Kategori: Allmänt

Haha jag varnade ju er för dålig uppdatering ;)! Jag har inte orkat med datan nu i veckan varit super trött! Toy har fått ta det ganska lugnt denna veckan för han har gått så jäkla hårt innan. Men han är så satans lat!!!!!
Inte förrens man rider ut och galopperar så piggnar han till! äsch då det kommer säkert ändras. Var på Hööks nu i veckan med! Dom har rea så det blev lite saker (:! Bild kommer! Nu ska jag byta tvätt herrå


Pannband någon?

2010-06-13, 13:52:04 / Kategori: Allmänt

Vill någon köpa flätat pannband av mej? jag har pyssel syndrom och tror inte Toy behöver fler pannband för tillfället :D! Gjort många men inte bild på alla :( Kan se om jag kan ta någon på dom 3 senaste och toys egna :).

Ingen tävling bara exempel på ett par pannband! Det blå vit gulidiga finns kvar" :D


Godmorgon!

2010-06-13, 13:07:46 / Kategori: Allmänt

Precis vari nere och ätit! Ska ta det lugnt ett tag till sen ska vi åka till stallet! Det är Div 2 hoppträning idag! Stackars Toy fått hoppa tre dagar denna veckan! Men på måndag får han vila :)! Åker nog bara upp och pysslar om honom lite och ger honom lite kraft!
 Tisdag tar jag nog en lugn runda barbacka ute på dämmet så han får arbeta lite skritt trav och galopp! Nu är det inga fler hoppträningar så det blir lugnt för honom ett tag :)! Nästa tävling blir inte förrens mitten av juli ungefär ^^! Om du vill se bilder från torestorp klicka här


Fakta om Binnas Toy

2010-06-12, 23:17:09 / Kategori: Allmänt

Toy är en connemara på 16 år som bara gått dressyr innan men sin förra ägare Sabina Kroon! Sabina och Toy tävlade upp till La dressyr själv har jag inte sett några bilder men han var säkert superfin! Hon hade honom i 9 år och tog sedan beslutet att sälja honom! Mamma såg annonsen. Det fanns ingen bild och igentligen så förväntade jag mej inte så mycket eftersom han bara gått dressyr! Den 21 februari 2010 var vi och provred Toy! Fast vi kunde bara skritta på en liten väg då det var 70 cm snö! Men jag kände att det var något speciellt med honom!

-vem kan inte motstå honom? :D
Så den 6e mars 2010 kom han hem till oss! Han hade stått hela vintern så det blev stortsett bara skritt i 2 veckor!Efter det kom vi ut på lite träningar. Den 2a april startade vi våran första klubbhoppning! 60 & 70 clear Round. http://www.youtube.com/watch?v=O_8ADI51BXc
Efter det så red vi en heldel hemma resten av april försökte bygga kondis och muskler! I maj startade vi skol-DM i dressyr! Det gick vell sådär! Han var rädd för hela ena långsidan men förövrigt fick vi riktigt bra %! 13 maj startade vi våran andra klubbhoppning! 70 2 faser och 80 clear Round!http://www.youtube.com/user/xbrallanxx#p/u/2/y-nWDGyHVDc
I slutet av maj startade vi även våra första lokala! TOYS FÖRSTA LOKALA HOPPNING UTOMHUS EVER!!
Han skötte sig så jäkla bra!
http://www.youtube.com/user/xbrallanxx#p/u/0/UxxTM1R9SiE
Toy har förändrats så jäkla mkt OCH POSITIVT med! När vi fick honom tog det 1 timme att lasta typ nu tar det 0-10 min. Han har börjat lära sig och jag har börjat lära mej honom! Han hoppar nästan alltid i alla lägen! Oftast när han stannar eller river är det mitt fel ^^ faktiskt jag VÅGAR skylla på mej själv! Skyller aldrig på Toy! Just nu går han på sommarbete men det är inget som hindrar mej från att tävla honom :)! Förutom att han blir grymt lat! haha Betfor och havre löser problemen;)!

-Första ridpasset

- Bild från nybro (först lokala)
Bilder från dagens tävling kommer! Men Kameran vill inte samarbeta med datan :(


nyinköpt/köpa

2010-06-12, 22:50:55 / Kategori: Allmänt

Beställt ett par unika men grymt fina sporrar enligt mej iaf!

Vad tycker ni?
Ska även köpa "pullarludd" men inte till själva plattan på nosgrimman utan på sidoringarna för Toy får skav av dom :(


Dags att dra igång igen?

2010-06-12, 22:31:13 / Kategori: Allmänt
Vad säger ni? Är det dags att dra igång bloggen? Men bara så ni vet kommer det bli mindre uppdatering i sommar men jag ska försöka iaf! Jag har fortfarande Toy vet inte om jag skrivit så mkt fakta om honom här på bloggen men kan dra ett inlägg om honom lite senare! Idag var det tävling iaf kan skriva ett inlägg om det igen sen :). Men men ska se vad mer jag hittar på ikväll lite bilder från tävlingen tips på outfits kanske :)